Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos (navn) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke,
således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Dyrenes Verden videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Dyrenes Verden har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ovenstående e-mail.
Dag til dag levering
Fri fragt på ordre fra 495,-
Vi arbejder på højtryk på at kunne afsende alle vare samme dag som de bliver bestilt såfremt bestillingen kommer ind før 09:00
Der kan i sjældne tilfælde  forekomme vare som allerede er
solgt i den fysiske butik, i sådanne tilfælde, vil vi få afviklet forsendelsen hurtigst muligt. Varene bliver sendt med Post Nord.

Ved tunge ordre over 20 kg kan det blive sendt med frgtmand

Levende foder insekter samt frost vare bliver aldrig sendt lige op til en weekend så bestiller du fx. i weekenden  så sender vi om muligt
mandag, men er der nogle vare som mangler bestiller vi friske hjem og så skal du forvente modtagelse torsdag på disse vare.

Fragt priser med omdeling
0kg-5kg: 65 DKK
5-10kg :    75DKK
10kg-20kg: 92DKK

20-31 kg 187,5,-

31-150kg 281,25

151-750kg 450,-

750-1500kg 900,-

uanset vægt er det fragtfrit ved ordre over 6000,-

fra 495,- gratis fragt (UNDER 20kg)
Uden omdelingpriser fra  39,-( her kan du selv vælge hvilken posthus du vil hente din pakke )
det er købers eget ansvar at få hentet pakken på det angivende sted, der gives ikke garanti på fx. Frost vare eller insekter, på denne leverings metode .
Priserne gælder Danmark