Dyrenes verden Tarm

blev overtaget november 2007 Jens Jørgensen (uddannet  ZOO dyrepasser 2005)

og skiftede så navn til Dyrenes Verden Tarm Aps.

Butikken har idag et af egnens største udvalg af eksotiske dyr som spreder sig over Krybdyr, Akvarie fisk, fugle, gnavere og andre eksotiske pattedyr

ud over dyrene har vi også et bredt udvalg af tilbehør og foder til dine kæle og hobbydyr, som både sælges i butikken og via vores webshop.

Vi prøver altid at yde den bedste vejledning til vores kunder. selv om vi er en dyrehandel sælger vi ikke for en hver pris.

hvis køber ikke har den fornødne viden eller forhold parat, takker vi nej på dyrenes vegne.

Fx er bowler NO GO her i butikken da vi mener det er imod god dyre velfærd  at holde fx. slørhaler i små glas.

Idag er Dyrenes verden udvidet til 2 butikker, nemlig Dyrenes Verden Tarm og Dyrenes Verden Filskov.

Dyrenes Verden Tarm er Butikken hvor det hele begyndte i nov. 2007.  Butikken her ligger på Storegade 13, 6880 Tarm.  (som beskrevet tidligere)

følg os gerne på facebook ” Dyrenes verden i tarm ”

Dyrenes Verden Filskov

ligger klausholmsvej 8, 7200 Grindsted.

Butikken her overtog vi i 2017. Den gang hed det Ks-fugle og frø.

Planen var egentlig ikke at ændre navnet, men det skabte en del forvirring. så nu blev det også en del af Dyrenes Verden. Dog Stak det hele lidt af da vi pludselig havde så meget plads, så nu har vi nok et af landets største dyrebutikker som vi har kombineret med minizoo. vi har over 80 arter inden for fugle, pattedyr, fisk og krybdyr. Her har du bla. mulighed for at se danmarks største Fuglevoliere, hvor papegøjerne kommer helt tæt på.

I Dec. 2020 Åbnede vi en stor Akvarie afdeling med Akvarie fisk med ca. 100 Akvarier med alverdens akvariefisk. Så er du interesseret i akvariefisk eller andre eksotiske dyr vil jeg anbefale dig at følge os på facebook.

“Dyrenes verden filskov”

Dyrenes Verden Filskov

Akvarie afdeling

Akvarie rummet

.