Husk at vi yder gratis vejledning!

OBS. Da vi kan have rigtig travlt i butikken med kunder eller med at pakke web ordre kan det være svært at komme igennem, her henviser vi til vores mail eller til at møde op i butikken.

vi gør hvad vi kan for at tage telefonen når du ringer.

Kort der kan bruges :

Vi tager imod Visa Dankort, Dankort, Visa elektron, marster card, American Express, Maestro og Jcb

Vundne auktioner
Ved budgivning på auktionen, forbeholder du
dig ret til køb af den pågældende vare hvis auktionen slutter med dig som højest bydende.

En vundet auktion skal betales senest efter 7 dage. Hvis dette ignoreres, kan det medføre en blokering for budgivning på auktionen.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos (navn) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Dyrenes Verden videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Dyrenes Verden har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ovenstående e-mail.

Kunde oprettelse
Når du opretter dig som kunde, accepterer du at modtage relevante emails. Det er f.eks. mails hvis du bliver overbudt, eller hvorvidt du har vundet eller tabt i de enkelte auktioner.
Betaling
Alle priser er anført inkl. moms, men ekskl. leveringsomkostninger. Der kan udelukkende betales online med gængse kreditkort og Dankort.

Abbonoment betaling

På Dyrenes-verden.dk tilbyder vi abonnement på udvalgte produkter. Betaling af abonnementsprodukter foregår efter hver afsendelse. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Kvittering for køb bliver automatisk fremsendt til kunden via email efter hver transaktion.

Abonnementet er fort løbene og kan opsiges eller sættes på pause med 1 måneds varsel dette kan gøres fra din bruger login eller ved at kontakte dyrenes-verden.dk på +45 97379201 eller kontakt@dyrenes-verden.dk Deaktiverer eller skifter kunden betalingskort i løbet af abonnementsperioden vil automatisk betaling stoppe, og kunden skal oprette et nyt abonnement med nyt kortoplysninger.

I tilfælde af prisændringer fra vores leverandør kan Dyrenes-verden.com også opsige abonnementet med 1 måneds varsel kunden vil i dette tilfælde få en mail eller et opkald fra dyrenes-verden.dk

Dyrenes-verden.com har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger de ligger sikkert hos Teller/nets ved abonnementsafslutning slette alle data også fra Teller/nets

Ønsker du at sætte dit abonnement på pause kan det gøres fra din bruger login eller ved at kontakte dyrenes-verden.com på +45 97379201 eller kontakt@dyrenes-verden.dk

Særlig information for abonnements betaling – om VISA-electron og Maestro:

– Maestro: Kortet kræver 3D secure (læs mere på www.teller.com/dk), hvor kortholder verificerer sig, og det er derfor IKKE muligt at tilbyde abonnements betaling på Maestro.

– VisaElectron: Kortet kan som udgangspunkt kun bruges i fysisk handel, men enkelte udstedere tillader internet transaktioner. Selvom kortet kan benyttes på internettet, er det IKKE sikkert at udsteder (banken) tillader abonnementsbetaling (tilbagevendende betalinger) med kortet. Det kan give en situation, hvor den første transaktion går igennem, men den/de efterfølgende bliver afvist. Vi har desværre ikke mulighed for at oplyse, hvilke VisaElectron kort, som tillader abonnementsbetaling.

Sikkerhed
Systemet er godkendt af PBS og betaling foregår krypteret. Ingen kan aflæse dine betalingsoplysninger eller hæve fra dit betalingskort.

Levering
Vi bestræber os for at afsende bestillinger indenfor 1-7 hverdage, efter modtagelse af betaling. I tilfælde af leverandør svigt eller lign., vil du blive oplyst herom.Varer sendes med Post Danmark eller fragtmand. Vægt vises ved den enkelte vare, og fragtprisen vil fremgå under gennemførelsen af en bestilling.

Fragt priser

FRI FRAGT ved køb for min. 495,- (under 20kg)

fragten starter ved 75,-

Bemærk Brink Transport er somregl hurtige ude med pakkerne

fragt Priserne gælder Danmark

Vi kan også leverer ud over landets grænser

for fragt priser kontakt da butikken.

Reklamation
Er du ikke tilfreds med varen efter modtagelsen, har du fuld returret med pengene tilbage indtil 14 dage efter modtagelsen. Varen skal leveres tilbage uden nogen form for skader, ridser eller andet der kendetegner at varen er brugt. Emballagen skal ligeledes være ubeskadiget og ubrudt. Hvis du ønsker at returnere en vare, står du selv for forsendelsesomkostningerne. Varer kan kun returneres efter forudgående aftale. Ved afvigelser fra dette, og returnering med efterkrav, afvises fremsendte pakker. Der er ikke fortrydelsesret på downloadede varer i.h.t. købeloven. Risikoen for købte varer, overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Eventuelle fejl eller mangler ved levering, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til os.

Defekte varer
På alle varer ydes 2 års reklamationsret, i henhold til den danske lovgivning. Skulle varen som følge af produktionsfejl gå i stykker inden for denne 2 års reklamationsret, repareres denne vederlagsfrit eller erstattes af en tilsvarende brugt vare. Du står selv for forsendelsesomkostningerne, og kopi af kvittering skal medbringes/medsendes. I tilfælde af at en vare viser sig ikke at være defekt eller at årsagen ikke er en produktionsfejl, forbeholder vi os retten til at opkræve et administrationsgebyr på 500 kr.

Brugermanualer
Som udgangspunkt medfølger engelsk brugermanual.

Forbehold
Der tages forbehold for tekniske fejl i systemet og fejl i varebeskrivelser. Ved systemfejl, forsøg på snyderi(Hacking) og lign., her forbeholder vi os retten til at annullere auktionen. Ved evt. uforudsigelige driftsforstyrrelser, kan det en sjælden gang forekomme at systemet automatisk forlænger en auktion med 15 min., startende fra tidspunktet hvor systemet atter kører korrekt. Det vil fremgå af auktionen i tilfælde af at en sådan hændelse er sket.