ARION ORIGINAL SENSITIVE MEDIUM 12 KG

569,00 kr. inkl. moms

Quantity:

Varenummer (SKU): 5414970060783 Kategori:

Beskrivelse

Arion Original Sensitive Medium 12 kg – Det Perfekte Foder til Mellemstore Hunde

Arion Original Sensitive Medium er det ideelle valg for mellemstore voksne hunde med særlige ernæringsbehov. Tidligere kendt som Adult Medium Lamb & Rice, er dette glutenfri hundefoder udviklet til at støtte din hunds sundhed fra 12 måneders alderen. Med fokus på høj kvalitet og næring er det skræddersyet til at sikre, at din hund trives på alle måder.

Allergivenligt Monoprotein for Bedre Fordøjelse

Arion Original Sensitive Medium er fremstillet som et monoprotein produkt, hvilket betyder, at alt animalsk protein i foderet kommer fra lam. Dette gør det mere allergivenligt, da det minimerer risikoen for kløe og irriteret hud, som ofte kan opstå ved foder, der blander flere proteinkilder. Lam er desuden en fremragende kilde til vitamin B12, som er afgørende for hundens nervesystem og blodcirkulation. Denne specielle formulering sikrer, at din hund får en sund og næringsrig kost hver dag.

Vigtige Næringsstoffer til Hud, Pels og Led

Dette foder er rig på omega-3 og omega-6 fedtsyrer, som bidrager til en sund hud og skinnende pels. Derudover indeholder Arion Original Sensitive Medium også præbiotika, som gavner fordøjelsessystemet og støtter tarmenes gode bakterier. Disse præbiotika, såsom FOS (fructo-oligosaccharider) og MOS (mannan-oligosaccharider), sikrer en sund fordøjelse og giver din hund den energi, den har brug for i hverdagen.

Naturlige Ingredienser uden Kunstige Tilsætningsstoffer

Arion Original Sensitive Medium er fri for kunstige smagsforstærkere, farvestoffer og konserveringsmidler. Foderet er lavet af naturlige ingredienser som lam, ris, majs og ærter, hvilket sikrer en afbalanceret og sund kost. Denne lammebaserede opskrift giver de nødvendige vitaminer og mineraler. Mineraler  såsom kalium, fosfor, jern og zink, som styrker din hunds immunsystem og knogler.

Køb Arion Original Sensitive Medium 12 kg

Du kan købe Arion Medium lam hos Dyrenes Verden, hvor du finder et bredt udvalg af Arion-hundefoder, der passer til din hunds behov. For flere detaljer om Arion-produkter kan du også besøge Arions officielle hjemmeside.

Ingredienser: Lam (36%), ris, majs, ærter, animalsk fedt, hydrolyseret animalsk protein, roemasse, mineraler, tørgær, FOS, MOS, GOS, urter (rosmarin, gurkemeje, eugenia).

Yderligere information

Vægt 12 kg