FUGLE FODER

Fuglefrø

Vi forhandler kun den bedste fugle foder blandinger. Her kan nævnes kurts Parakit blanding, som er utrolig god til diverse parakitter og små papegøjer.

  • kurts parakit blanding fås med og uden solsikker. den med solsikker anbefales om vinteren, eller hvis du har en fugl der skal tage lidt på.
  • kurts tropeblanding er et fugle foder til helt små fugle som finker eller amadiner mm.
  • kurts undulat blanding er som navnet antyder til undulater. den er sammensat så dine undulater får bedst mulig ernæring.
  • kurts kanarie blanding er sammensat til kanarie fugle. Det er en lidt grovere blanding end den til tropefugle og undulater.
  • kurts papegøje blanding er lavet til papegøjer. den er bla. med hele jordnødder og banan. en rigtig god fugle blanding.

Blandingerne er sammensat af Kurt Strunk som startede Ks Fugle og frø 

Og senere satte Kurt strunk blandingerne i produktion som han selv plejede at blande sammen. frø blandingerne var viderudviklet efter hans fars opskrift. Det giver god mening at sætte de eftertragtede blandinger i produktion. Især kurts parakit blanding blev en kæmpe succes. Han havde selv på daværende et større opdræt af fx. australske parakitter som ynglede flittigt. 

Han har gennem hele livet arbejdet med fugle. Som beskrevet før, arvede han interessen fra sin far som også havde fugle hele hans liv. Den lange erfaring ligger til grundlag for sammensætningen af alle kurts blandinger som de er idag.

Ovenfor ses kurts parakit blanding. Denne blanding er blevet utrolig populær i det meste af europa pga. sammensætningen og kvaliteten af de frø der er blevet brugt. Kurts frø blandinger har et godt ry for at fuglene spiser op og der er mindre spild.

Det er vigtigt for os kun at sælge kvalitets fugle foder. vi vejleder gerne i ernæring og pasning.

 

Tilbage til forsiden